Asker

Personlig trener og PT-leder

Soroush var 20 år før han forsto at man kunne like å trene uten å ha talent i en idrett.

Siden den gang har han drevet med en rekke ulike treningsformer: muskelvekst, løping, kettlebells, vektløfrting, calisthenics og mer. 28-åringen opplever at det handler om bevegelse – ikke nødvendigvis dedikert trening mot et bestemt mål.

– Jeg liker å være i bevegelse. Enten det er å hoppe, løpe, løfte, dytte eller dra, sier svensk-perseren.

At vi mennesker utviklet oss fra apene kan være del av grunnen til at noen kjenner denne trangen til bare å gjøre ting. Soroush er veldig for å være ambisiøs og strukturert når man har en spesifikk målsetting, men det å gjøre korrekte bevegelser og unngå skade og sykdom er det viktigste man gjør for egen helse.

– Som trener vil jeg at de jeg jobber med skal like å bevege seg og kjenne hvor godt det gjør. Målet er alltid å lære dem å trene på egen hånd.

– Jeg likerå lære dem det jeg kan, forklarer Soroush.

28-åringen er, i tillegg til selv å være PT og leder for de personlige trenerne inom ats, en populær kursholder og artikkelforfatter som jobber tett med blant andre Akademiet for Personlig Trening (AFPT). I fjor ble han kåret til årets medmenneske i «Norske helter» – et samarbeid mellom VG, TVNorge og Gjensidige-stiftelsen.

– Jeg er utrolig heldig som får jobbe med det jeg elsker. Å jobbe nærmest døgnet rundt i perioder gjør liksom ikke så mye når jeg føler at arbeidet er så meningsfylt som dette. Hvis jeg har hjulpet ett menneske til å få et bedre liv, så har jeg gjort noe stort her i livet, synes sympatiske Soroush.

s2

Utdanning/kurs:

PT-School 2011
Kettelbells Cet. 2011
TRX Cet. 2012
Trening för Gravida
Crossfit Mobility and movement
Crossfit Lev 1. 2013
Crossfit Lev 2. 2014
Crossfit Endurance 2013
Crossfit Gymnastics 2014
Crossfit Olympic Lifting
ELEIKO Strenght Coach 1 2014
ELEIKO Strenght Coach 2 2014
Fascia Therapeut by ARTZT Institute
CrossFit Kids. 2014
ELEIKO Functional Trainer 2015
Ido Portal – Movement X 2015

Ta kontakt på Soroush@askertreningssenter.no

Reklamer